DP, “Özel Sektörü Güçlendirme Zirvesi” düzenledi

450632471_465438069762425_5694677865995229925_n

Demokrat Parti (DP) Sosyal Sorumluluk Komitesi, Lefkoşa Concorde Otel’de “Özel Sektörü Güçlendirme Zirvesi” etkinliği düzenledi.

Zirveye Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı, DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, Bakanlık Müsteşarı Serhan Aktunç, DP Milletvekili Serhat Akpınar’ın gibi isimlerin yanı sıra çok sayıda isim zirveye katılım gösterdi.

Zirvede konuşma yapan Fikri Ataoğlu, şunları söyledi:

“Pandemi ve sonrasındaki ekonomik kriz dolayısıyla DP olarak almış olduğumuz karar ve özel sektörü güçlendirme zirvesi olarak adlandırdık. Tüm toplumun birebir yaşadığı aksaklıklar eksikler ve tavsiyeler neler olur diye samimi şekilde katılan-katılamayan herkese teşekkür ederim. Moderatör ekiplerin başında olan arkadaşların yapacağı açıklama sonrası bunun ileri taşınmasıyla ilgili ülke ekonomisinin kalkınmasıyla ilgili aldığımız kararların ileri gitmesi için destekleyeceğinizi bildiğim için basın mensuplarına da teşekkür ederim.”